За HILBER

За последните 25 години MITAN Mineralöl GmbH се утвърди като високотехнологична компания, следваща последните тенденции в индустрията и автомобилостроенето. Произвежданите продукти от компанията покриват и надвишават спецификациите на водещите автомобилопроизводители, а от логистичната база в Анкум се извършват доставки до повече от 70 страни в целия свят. Фактическото производство на продуктите се извършва в една от най-старите рафинерии в Залцберген, Германия – SRS, известна и като H & R ChemPharm, собственост на H & R AG. Рафинерията е основана през 1860 г. и днес все още произвежда в Залцберген, южен Emsland, Германия и това прави тази рафинерия най-отдавна функциониращата рафинерия в света. SRS има възможност да произвежда (хидрира) почти всички видове масла вкл. и т.н бяло масло , много фино рафинирано за медицински и технически институции в Европа ( аптеки, опаковки за храни и др.). Рафинерията произвежда за една година над 300.000 тона лубриканти, като използва най-качествените базови масла и адитиви, доверявайки се само на проверени и доказани във времето доставчици и производители.

Марката HILBER е собственост на КАРИО ООД – водеща компания в дистрибуцията на смазочни продукти и автоконсумативи. HILBER присъства на българския пазар от 2010 г., като с всяка година продажбите се увеличават значително. Марката добива все по-голяма популярност, все по-разпознаваема е и търсена от клиентите. Основната причина е, че не се прави никакъв компромис с качеството на продукта. Зад името HILBER, Made in Germany, стоят продукти с най-високо качество.

За да задоволи нуждите на клиентите си КАРИО ООД предлага разнообразна гама от продукти HILBER, включваща синтетични, полусинтетични и минерални масла за леки, лекотоварни, тежкотоварни автомобили, селскостопанска и строителна техника, както и трансмисионни масла, хидравлични масла, спирачни течности, греси, антифризи и течности. Продуктите с марка HILBER не отстъпват по нищо на световните брандове, налагани на българския пазар с години.